Opdrachtgevers, projecten en aanbevelingen

Opdrachtgevers CiGnificant werkt samen met onder andere:

  • Erasmus MC Desiderius School
  • Albert Schweitzer Ziekenhuis Dordrecht
  • Universitair Medisch Centrum Utrecht
  • Maastricht Universitair Medisch Centrum
  • Carrièrecentrum voor Artsen
  • Hogeschool Utrecht, faculteit gezondheidszorg
  • Huisartsen
  • KNMG

Projecten en werkzaamheden Trainingen in het kader van de Modernisering van de Medische Vervolgopleidingen
Cignificant verzorgt, binnen het Erasmus MC, trainingen voor opleiders/medisch specialisten in het kader van de modernisering van de medische vervolgopleidingen. De trainingen worden uitgevoerd door een trainer van het Erasmus MC/Desiderius School, veelal in samenwerking met Nicole Hermans. De trainingen richten zich op de opleiders/begeleiders van Artsen in Opleiding, en gaan in op onderwerpen als begeleiding, beoordeling, feedback geven en leiderschap binnen opleidingsgroepen.

"Wij kennen Nicole als een zeer kundige trainer die bijzonder goed is ingewerkt in de praktijk van de medisch specialisten en hun AIOS. Nicole is consciëntieus in haar feedback en weet precies aan te geven waar verbetering mogelijk is. Nicole kan erg goed interactief trainen, ze zet humor in en geeft deelnemers echt de mogelijkheid te benoemen wat er speelt. En zeker ook voor ons als collega trainer van belang, Nicole is een prettig persoon met wie open communicatie en samenwerking mogelijk is."

Drs. Liesbeth Dirksen
Registerpsycholoog NIP / A&O Psycholoog, Senior Onderwijskundig Adviseur, Desiderius School/Erasmus MC
Drs. Lennart Rem
A&O Psycholoog, Senior Onderwijskundig Adviseur, Desiderius School/Erasmus MC

 

Ontwikkelassessments voor (plaatsvervangend) opleiders van medisch specialisten
CiGnificant heeft, in samenwerking met het ASz een ontwikkelassessment ontworpen voor opleiders van medisch specialisten met als doel het in kaart brengen van de vaardigheden met betrekking tot de rol van 'regisseur': het aansturen van onderwijs binnen de opleidingsgroep. Met het advies voortkomend uit het assessment kunnen opleiders hun ontwikkeling in deze rol verder vormgeven.

"Met Nicole heb ik een ontwikkelassessment voor opleiders en plaatsvervangend opleiders in de medische vervolgopleidingen ontwikkeld en diverse trainingen verzorgd. De samenwerking was prettig omdat Nicole de taal van de specialisten spreekt, ze werkt nauwkeurig en accuraat en je merkt dat ze goed weet waar ze het over heeft. In de training is Nicole flexibel in haar rol: ze is in staat om de training op de individuele specialist af te stemmen. Ze schept daarmee veiligheid en ze weet de deelnemers te motiveren!"

drs. Monica van de Ridder
Onderwijskundige, Adviseur Medische (Vervolg)opleidingen Albert Schweitzer Ziekenhuis

 

Project simulatiepatiënten-centrum Hogeschool Utrecht
CiGnificant heeft de projectleidersrol gehad bij het tot stand brengen van een Simulatiepatiëntencentrum bij de HU, met als doel de inzet van simulatiepatiënten in het onderwijs van de verschillende opleidingen van de Faculteit Gezondheidszorg.

"Bij de Hogeschool Utrecht heeft Nicole zich veelvuldig voor uiteenlopende trajecten en taken ingezet. Zo heeft ze voor een nieuwe opleiding Leefstijl Arbeid en gezondheid meegewerkt aan een EVC-procedure en beoordelaars daarin getraind, verzorgt ze mede de leiderschapstraining voor Top-class studenten en heeft ervoor gezorgd dat er een faculteitsbreed simulatiepatiënten centrum geïmplementeerd werd. Tevens heeft ze als intervisie,- en studieloopbaanbegeleider studenten geholpen en geïnspireerd."
"Nicole analyseert goed wat er gevraagd wordt en weet op heldere, doortastende en tactvolle wijze haalbare verbeteringen door te voeren. Ze stelt zich open op, is nieuwsgierig, procesgericht en zeker ook gestructureerd en doelmatig in haar aanpak. Ze heeft een brede en gevarieerde werkervaring wat maakt dat ze gemakkelijk invoegt op verschillende gespreksniveaus. Ze kent haar kwaliteiten, houdt de regie maar is zeker ook een teamspeler en maakt gebruik van kennis en vaardigheden van anderen om zo gezamenlijk tot afgesproken resultaten te komen. Kortom een veelzijdige, competente, flexibele, betrouwbare en kundige adviseur en trainer die ik zeker aanbeveel."

Drs. Janneke Luiken
Hogeschooldocent gedragswetenschappen | Instituut voor bewegingsstudies - Hogeschool Utrecht

 

Werkzaam voor het Carrierecentrum voor Artsen
• Workshops 'onderhandelen met je opleider' voor Aios voor de academische ziekenhuizen
• Individuele begeleidingstrajecten

"Wij kennen Nicole als een passievolle en betrokken expert op het gebied van (loopbaan)coaching en als trainer. Zij heeft diverse communicatietrainingen gegeven op het snijvlak van 'communicatie tussen AIOS en opleider'. Ook als assessmentpsycholoog heeft zij voor het Carrièrecentrum voor Artsen diverse keren artsen heel goed kunnen helpen o.a. in het maken van de beste (loopbaan)keuzes. Als coach weet zij telkens weer trajecten heel persoonlijk naar een goed eindresultaat te begeleiden. Daarnaast levert zij een positieve bijdrage aan de verdere uitbouw van het Carrièrecentrum voor Artsen."

Loes van der Linden
SWG Arts en Werk
Operationeel directeur Carrièrecentrum voor Artsen

© Suussferen Design & Websites 2013