Selectie


CiGnificant verzorgt workshops en trainingen in het versterken van selectievaardigheden en ‚Äďtechnieken. SelectieHet selecteren van nieuwe medewerkers is een vak apart. U weet wat u zoekt en beschikt over een goede intuïtie. U kent echter ook de valkuil of de consequenties van een verkeerd oordeel. De verkeerde keuze maken kost veel tijd, frustratie en geld. Hoe kunt u uw gevoel goed onderbouwen? Hoe bepaalt u welke kandidaat u zoekt? Hoe beoordeelt u de geschiktheid van kandidaten?

CiGnificant biedt een workshop "voeren van selectiegesprekken" aan. In deze workshop leert u op effectieve wijze sollicitatie-/selectiegesprekken te voeren. Bijvoorbeeld leert u vragen stellen over de verplichte CanMEDS, de competenties waarin een arts-assistent zich gedurende zijn opleiding eigen dient te maken. Na afloop van de workshop bent u beter in staat om op een objectieve wijze de inhoudelijke expertise en de persoonlijkheid van de sollicitant te beoordelen en om een goede kandidaat voor uw organisatie te selecteren.

Daarnaast kan CiGnificant voor u de selectie van de nieuwe medewerker uitvoeren, door middel van gesprekken en/of een assessment center. Een assessment geeft zicht op kwaliteiten en ontwikkelpunten van de deelnemer. Een assessment bij CiGnificant wordt altijd op maat gemaakt en het onderzoek leidt tot een duidelijk advies met betrekking tot aanname.

© Suussferen Design & Websites 2013